Στην Αθήνα ο Όγκουστ: «Μοναδικός μου στόχος η νίκη»

«Έχω μόνο έναν στόχο. Να κερδίζω», ήταν τα λόγια του Ζακ Όγκουστ κατά την άφιξη του στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (30/08) προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός εκρηκτικός σέντερ αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα τεστ για κορονοϊό και στη συνέχεια να αφοσιωθεί στη δουλειά με τους νέους του συμπαίχτες ώστε να εμφανίσουν ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο.

«Νιώθω φανταστικά που επέστρεψα. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι για μένα. Ήμουν εδώ και την προηγούμενη φορά και έχω ακόμα κάποιες ανοικτές δουλειές! Ελπίζω να βρούμε τη χημεία μας και να γίνουμε μια ομάδα και να κάνουμε αυτήν την ομάδα υπερήφανη», δήλωσε χαρακτηριστικά προτού συμπληρώσει τα εξής:

 «Ήθελα λίγο χρόνο για να ωριμάσω στο παιχνίδι μου, να καταλάβω και να μάθω κάποια πράγματα. Νιώθω τώρα ότι είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να έχω μια καλή σεζόν» ενώ στάθηκε και στη συνομιλία του με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

«Μίλησα πολύ με τον coach Βόβορα το καλοκαίρι και μου είπε ότι η ομάδα θα είναι γεμάτη με καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και που όλοι θα θέλουν να κερδίζουν».

Τέλος αναφέρθηκε και στον δικό του στόχο ο οποίος είναι ο εξής: «Έχω μόνο έναν στόχο. Να κερδίζω. Και να δείξω σε όλον τον κόσμο και στην EuroLeague ότι ανήκω εδώ».

σχετικα αρθρα

Leave a review