Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα – Έρχεται και ο Μπρούμα

Μετά από πολύωρες συζητήσεις και ατελείωτες διαπραγματεύσεις, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Τιάγκο Σίλβα θα γίνει -άνευ απροόπτου- παίχτης του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, ο 23χρονος έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής, και πλέον το μόνο που απομένει είναι η διενέργεια των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, καθώς και να «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Σίλβα στις δηλώσεις του επισήμανε: «Είμαι περήφανος που κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου και σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε σύντομα περισσότερα».

Σημειώνεται πως στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να αφιχθεί και ο ακραίος επιθετικός Μπρούμα.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές