Τελικός Κυπέλλου: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Μόλις λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι το 1ο σφύριγμα στον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 12/9 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα είχε οριστεί ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Τα πράγματα, ωστόσο, άλλαξαν καθώς ο άνθρωπος που θα διευθύνει τελικά τον αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιέρν Κάιπερς.

Ο τελευταίος είχε «σφυρίξει» τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιούνιο.

Πρόκειται διαιτητή της κατηγορίας elite, με πλούσιο βιογραφικό μιας και έχει διευθύνει τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup το 2011, τελικό Champions League το 2013 και το 2014, τελικό Confederations Cup το 2013, τελικό U-20 World Cup το 2017 και τελικό Europa League το 2018.

Ο 47χρονος έγινε διαιτητής FIFA το 2006 και elite το 2009. Ο Κάιπερς σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων, είναι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, ενώ έχει στην κατοχή του κομμωτήριο στη γενέτειρά του, στην πόλη Oldenzaal.

Βοηθοί του Κάιπερς θα είναι οι Sander Van Roekel και Erwin Jan Jozef Zeinstra. Τέταρτος ο Rob Dieperink, διαιτητής VAR ο Paulus Van Boekel και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής).

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές