Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Θα λάμψει δια της απουσίας του ο Μελισσανίδης

Δια της απουσίας του αναμένεται να λάμψει στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (30/08) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αυτό, διότι, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» θα σεβαστεί την ποινή των έξι μηνών που του έχει επιβληθεί από την αθλητική δικαιοσύνη και δεν θα δώσει το «παρών».

Στον αντίποδα, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρίσκονται τόσο ο αδερφός του Ιάκωβος, όσο και ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει αυτής της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης, με τον προπονητή της, Μάσιμο Καρέρα, να μην έχει καταλήξει στην 11άδα που θα παρατάξει εντός των τεσσάρων γραμμών.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές