Τελικός Κυπέλλου: Αυξημένα μέτρα στα ξενοδοχεία των αποστολών

Μετά την φουρτούνα η ηρεμία!

Ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε από το… πρωινό ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, καταλάγιασε παραχωρώντας τη θέση του στην ηρεμία.

Ο Βόλος έχει γίνει «φρούριο» με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν «θωρακίσει» τα ξενοδοχεία που έχουν κατακλύσει οι αποστολές ενόψει του σημερινού Τελικού Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Πηγή φωτογραφιών: gazzetta.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές