Τελικός Κυπέλλου: “Καταπέλτης” ο Πέδρο Μαρτίνς

Στην Ελλάδα οι αρμόδιοι δυστυχώς δεν σέβονται και δεν αξιολογούν σωστά το Κύπελλο”, δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος ο Πέδρο Μαρτίνς, αναφορικά με τις φλέγουσες εξελίξεις στον Τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στη Record και μεταξύ των άλλων εξέφρασε την απορία του για την «ακατανόητη», όπως την χαρακτήρισε, αναβολή.

«Ήταν μία χρονιά με προκλήσεις για όλους μας. Ο τελικός είχε προγραμματιστεί μία εβδομάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος αλλά δεν περιμέναμε να ακυρωθεί. Ειλικρινά ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν έγινε. Αυτά είναι θέματα έξω από το ποδόσφαιρο που δεν βοηθούν το άθλημα στην Ελλάδα».

«Κατά τη γνώμη μου υπήρξε θέμα ανεπάρκειας στο πως οργανώθηκε από τους αρμόδιους και έτσι δεν παίξαμε. Στην Ελλάδα οι αρμόδιοι δυστυχώς δεν σέβονται και δεν αξιολογούν σωστά το Κύπελλο. Στην Πορτογαλία ή την Αγγλία για παράδειγμα είναι ένα βασικό event. Το πιο βασικό ίσως μετά το πρωτάθλημα. Εδώ δυστυχώς δεν το βλέπουν έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

Leave a review