“Τελειωμένος” o Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ

Σε αναζήτηση νέας ομάδας πρέπει να προχωρήσει ο Έλληνας επιθετικός Κώστας Μήτογλου, καθώς, όπως τον ενημέρωσε ο προπονητής του στη Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ψάχνουμε για έναν επιθετικό και δεν θα είναι αυτός» σημείωσε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (30/08) εκτός έδρας αγώνα με την Μπρεστ, απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του «Μητρογκόλ» στο σύλλογο της Μασσαλίας.

«Είχαμε ήδη αυτή τη συνομιλία με τον Μήτρογλου. Ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα, προκειμένου να προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Δε βασίζομαι σ’ αυτόν. Ψάχνουμε μια διέξοδο», συμπλήρωσε.

Παρ’ όλα αυτά, το διαφαινόμενο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών δεν διαγράφει την εκτίμηση που τρέφει ο Βίλας-Μπόας για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

 «Τον αγαπώ πολύ. Μου είπε ότι ήμουν ο μόνος Πορτογάλος, με τον οποίο δεν είχε μια καλή σχέση. Είναι κρίμα, αλλά είναι ειλικρινές και άμεσο. Του εύχομαι το καλύτερο και να βρει έναν σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές