Θετικός στον κορονοϊό ο Γιασικεβίτσιους

Μπορεί οι ιθύνοντες της Euroleague να έχουν πάρει «σκληρά» μέτρα για την προστασία των πρωταγωνιστών από τον κορονοϊό, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως υπάρχει απόλυτος έλεγχος της κατάστασης.

Μετά, λοιπόν, την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και γνώριμός μας από τη «χρυσή σελίδα» που εγραψε με τον Παναθηναϊκό, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, διεγνώσθη θετικός στον COVD-19.

Τον ιό, όπως έδειξαν τα τεστ, φέρει και ο βοηθός του, Ντάριους Μασκολιούνας, με τους δύο άντρες να είναι μεν απομονωμένοι, καλά στην υγεία τους δε.

Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ανάρτησης στο twitter, ενώ αναμένεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων των εμπλεκόμενων.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές