Τον «χαβά» της η Μάντσεστερ Σίτι: “Ετοιμάζει το promo βίντεο της παρουσίασης του Μέσι”

Μπορεί η μετακίνηση του Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι να παραμένει μετέωρη, οι άνθρωποι των «Πολιτών», ωστόσο, φαίνεται πως λειτουργούν λες και έχει ήδη ντυθεί… στα γαλάζια.

Αυτό διότι οι ιθύνοντες της Σίτι ανέθεσαν σε  ειδική εταιρεία παρουσιάσεων να συλλέξει υλικό ώστε να συνθέσει το promo βίντεο της μεταγραφής του «Λίο» στο Μάντσεστερ.

Τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε ο Marcelo Bechler, ο άνθρωπος που γνωστοποίησε πως ο Λίονελ Μέσι είχε ενημερώσει την Μπαρτσελόνα περί των… τάσεων φυγής του.

Μάλιστα, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε πέσει μέσα στη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί σεν Ζερμέν, τρία χρόνια πριν.

«Απών» από την πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Η παραπάνω είδηση, μάλιστα, καταφτάνει στον απόηχο της ρηξικέλευθης πρωτοβουλίας του Μέσι να μην δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των «Μπλαουγκράνα» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως φαίνεται, ο Αργεντίνος «σούπερ σταρ» είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τον σύλλογο όπου έχει περάσει παραπάνω από τη μισή ζωή του, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προβάλλει ο ισχυρός άνδρας της «Μπάρτσα», Μπαρτομέου.

σχετικα αρθρα

Leave a review