Βιγιαφάνιες: Χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Παροπλισμένος θα είναι στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδας λόγω θλάσης στον προσαγωγό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Αργεντινός έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στις προπονήσεις παρά το γεγονός πως δεν είχε ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από την πρώην ομάδα του στο Μεξικό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί πονοκέφαλο στον Ντάνι Πογιάτος ο οποίος βλέπει να μην έχει στις υπηρεσίες του έναν ποδοσφαιριστή από τον οποίο περιμένει πολλά.

Ο Βιγιαφάνιες θα βρίσκεται, λοιπόν, εκτός πλάνων για περισσότερο από δυο εβδομάδες, και ήδη ακολουθεί ειδικές θεραπείες και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές